Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Philips

De online webwinkel van Philips. Koop hier je Philips producten en ontvang Jiggies.

De Philips Online Shop is dé webshop met het grootste assortiment Philips producten van Nederland en België. De webshop bevat in totaal meer dan 2.500 artikelen over diverse categorieën als persoonlijke verzorging, koken, gezondheid, huishouden en koffie. Daarnaast bevat de webshop een eigen outlet en zijn er regelmatig wisselende acties en aanbiedingen!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Philips. Als je vervolgens bij Philips een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Philips voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Philips hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Philips en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Philips hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook