Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Philips BE

Philips heeft onlangs de Online Flagship Shop geopend, waar klanten toegang hebben tot alle Philips-producten en -services, en van optimale ondersteuning.

Als mede-uitvinder van de CD, DVD en nu ook Blu-ray is Philips een erkende innovator die zich richt op oplossingen die de gezondheid en het welzijn bevorderen.

Philips is internationaal actief en is dankzij sterke merken als AVENT, Norelco en Sonicare de marktleider op het gebied van interactieve elektronica (TV, Blu-ray…), huishoudelijke producten (keukenapparaten, vloerreiniging…), persoonlijke verzorging (scheerapparaten, haar- en lichaamsverzorging…) en een gezonde levensstijl (mondverzorging, verzorging voor moeder en kind).

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Philips BE. Als je vervolgens bij Philips BE een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Philips BE voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Philips BE hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Philips BE en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Philips BE hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook