Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +68 Jiggies

Pixum.nl

Pixum.nl: Get the best from your photos!
Pixum is al sinds 2000 actief in de sterk ontwikkelende markt van fotoproducten. Men biedt een zeer breed

Pixum.nl: Get the best from your photos!Pixum is al sinds 2000 actief in de sterk ontwikkelende markt van fotoproducten. Men biedt een zeer breed scala aan producten aan en is daarmee één van de meest veelzijdige aanbieders. Naast gewone fotoafdrukken biedt men talrijke andere creatieve producten rond de digitale foto, zoals canvassen, fotoposters, fotokalenders en nog veel meer. Pixum staat voor kwaliteit en wint dan ook met regelmaat producttesten. Aangezien men een 100% internetorganisatie is, wordt alles online afgehandeld. 'Pixum heeft meerdere aantrekkelijke campagnes waaronder '€ 10,- op het Pixum Fotoboek', '50 gratis foto’s' en andere aantrekkelijke kortingen op fotocadeaus. Pixum biedt echter ook deeplinks aan naar de verschillende categorieën op de website.Er wordt een commissie uitgekeerd voor elke eerste aankoop door een nieuwe Pixum klant.Veel succes met het partnerprogramma van Pixum!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Pixum.nl. Als je vervolgens bij Pixum.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +68 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Pixum.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Pixum.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Pixum.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Pixum.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook