Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Plantje.nl

Plantje.nl is de grootste online aanbieder in kamerplanten en cadeauplanten in de Benelux.

Plantje.nl is de grootste online aanbieder in kamerplanten en cadeauplanten in de Benelux. Naast binnenplanten levert Plantje.nl ook buitenplanten, grond, plantenvoeding, decoratiemateriaal en sierpotten. Ook voor een planten cadeaubon kan men bij Plantje.nl terecht. Tevens bestaat de optie om de bestelling te voorzien van een kaartje met een persoonlijke boodschap. Plantje.nl koopt niet op de veiling maar rechtstreeks bij een groot netwerk van kwekers. Daardoor is de klant altijd verzekerd van verse producten van de beste kwaliteit. Er wordt ingespeeld op de seizoenen, trends, feestdagen en bijzondere dagen zoals Pasen, Kerst, Moederdag en Valentijnsdag.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Plantje.nl. Als je vervolgens bij Plantje.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Plantje.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Plantje.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Plantje.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Plantje.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook