Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +11 Jiggies

Platte TV

PlatteTV.nl staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 50 jaar ervaring met TV's, audio en bijpassende apparatuur.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Platte TV . Als je vervolgens bij Platte TV een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +11 Jiggies

Cashback voorwaarden

nog niks

1. Je ontvangt Jiggies bij Platte TV voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Platte TV hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Platte TV en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Platte TV hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook