Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +14 Jiggies

Plissegordijnenexpert.nl

PlissegordijnenExpert.NL is de grootste online winkel in plisse gordijnen van Nederland. PlissegordijnenExpert.NL biedt:

â?¢ Hoge kwaliteit plissego

PlissegordijnenExpert.NL is de grootste online winkel in plisse gordijnen van Nederland. PlissegordijnenExpert.NL biedt:• Hoge kwaliteit plissegordijnen altijd op maat;• Meer dan 280 kleuren;• Gratis bezorging binnen 5-10 dagen. De plissegordijnen van PlissegordijnenExpert.NL worden erg goed verkocht door de vele kleuren, lage prijs en goede kwaliteit.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Plissegordijnenexpert.nl. Als je vervolgens bij Plissegordijnenexpert.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +14 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Plissegordijnenexpert.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Plissegordijnenexpert.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Plissegordijnenexpert.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Plissegordijnenexpert.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook