Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Plutosport

A-merken kopen voor een zeer scherpe prijs? Shop dan bij Plutosport!

Plutsport is de grootste online sportwinkel van Nederland. Plutosport heeft een ruim assortiment met ruim 15.000 artikelen. Plutosport verkoopt veel topmerken zoals: Nike, Puma, Adidas en New Balance tegen scherpe prijzen. Daarnaast heeft Plutosport sportschoenen voor elke soort sport die je maar kunt bedenken.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Plutosport . Als je vervolgens bij Plutosport een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Plutosport voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Plutosport hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Plutosport en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Plutosport hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook