Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Podobrace.nl

Heb je een brace nodig? Neem een kijkje op Podobrace.nl.

Bij Podobrace.nl vind je altijd de juiste steun. Podobrace is in 2 jaar tijd uitgegroeid tot dé leidende webshop op het gebied van alle soorten (sport) braces en hulpmiddelen. Het assortiment bestaat uit alle topmerken braces die er te krijgen zijn.


Podobrace.nl is binnen 2 jaar uitgegroeid tot de leidende webshops voor alle soorten (sport)braces en hulpmiddelen. Zij bieden alle topmerken braces die er op dit gebied te krijgen zijn. De allerbeste producten, geselecteerd door specialisten. Al 32 jaar optimale kwaliteit en service als uitgangspunt. In de webshop staan alleen de veiligste en meest effectieve braces, (sport)zolen en andere hulpmiddelen om overbelasting en beschadiging van spieren, banden en gewrichten te voorkomen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Podobrace.nl. Als je vervolgens bij Podobrace.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Podobrace.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Podobrace.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Podobrace.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Podobrace.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook