Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +25.110 Jiggies

Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij is de grootste goededoelenloterij van Nederland. Je speelt mee met je postcode.

Meespelen in de Postcode Loterij is dan ook méér dan kans maken op een miljoenenprijs: het is meehelpen aan een betere wereld. Sinds de oprichting in 1989 is ruim 4 miljard euro geschonken aan mens en natuur.Bij de Nationale Postcode Loterij is de postcode het lotnummer.
Per lot ontvang je 8370 Jiggies. 3 loten is dus 25110 Jiggies.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Postcode Loterij. Als je vervolgens bij Postcode Loterij een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +25.110 Jiggies

Cashback voorwaarden

Je ontvangt pas Jiggies nadat de eerste betaalde maand succesvol is geïncasseerd. Abonnees die na de eerste incasso gelijk opzeggen kunnen worden afgekeurd en ontvangen geen Jiggies.


1. Je ontvangt Jiggies bij Postcode Loterij voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Postcode Loterij hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Postcode Loterij en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Postcode Loterij hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook