Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +27 Jiggies

PostNL

Post NL is het Nederlandse postbedrijf die ervoor zorgt dat al jouw pakketjes op tijd aankomen.

Naast het leveren van post, hebben ze een webshop waar verschillende post- en kantoorartikelen te koop zijn. Shop hier nu en ontvang cashback!
Ontvang 9 Jiggies per euro voor cadeaus
Ontvang 27 Jiggies per euro voor kantoorartikelen
Ontvang 5 Jiggies per euro voor post- en pakketzegels

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van PostNL. Als je vervolgens bij PostNL een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +27 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij PostNL voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar PostNL hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van PostNL en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij PostNL hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook