Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Prachtig kado

PrachtigKado.nl is een van de grootste online kadowinkels. PrachtigKado.nl is een drukkerij voor persoonlijke artikelen.

PrachtigKado.nl is één van de grootste online kadowinkels. PrachtigKado.nl is een drukkerij voor persoonlijke artikelen. Zo kan men bij Prachtigkado.nl o.a. mokken, keukenschorten, muismatten en vele andere producten laten bedrukken. PrachtigKado.nl is bijzonder door haar goede klantenservice en snelle levertijd. De tegeltjes die voor 16.30 worden besteld gaan dezelfde dag nog met de post mee. Hierdoor kiezen veel klanten voor PrachtigKado.nl! De snelle levertijd zien klanten als een groot voordeel. De conversie is hoog, dit komt mede door de lage prijzen en de vele leuke acties. Door deze acties en de lage prijzen zorgt Prachtigkado.nl voor een hoge conversie!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Prachtig kado. Als je vervolgens bij Prachtig kado een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Prachtig kado voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Prachtig kado hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Prachtig kado en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Prachtig kado hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook