Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Praxis

Praxis is dé grootste doe-het-zelf winkel van Nederland met ruim 60.000 producten die je online kunt aanschaffen.

Praxis gelooft dat alle mensen gemaakt zijn om te maken. Naast een groot assortiment met meer dan 60.000 producten, bieden ze meer dan dat. Je kunt hier terecht voor gedetailleerde stappenplannen, workshops en advies. Mocht je er online niet uitkomen, dan is er altijd wel een filiaal in de buurt om je verder te helpen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Praxis. Als je vervolgens bij Praxis een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

Helaas ontvang je geen Jiggies als je ervoor kiest om je bestelling in de winkel af te halen.

1. Je ontvangt Jiggies bij Praxis voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Praxis hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Praxis en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Praxis hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook