Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +16.875 Jiggies

Pricewise

PriceWise helpt zowel de zakelijke als particuliere klant in het helpen met het maken van de beste keuze voor een energiecontract, autoverzekering, en nog meer.

PriceWise is de vergelijkingssite voor dienstenmarkten: energie, internet/tv/telefonie en schade- en zorgverzekeringen, voor de consument en mkb’er.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Pricewise. Als je vervolgens bij Pricewise een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +16.875 Jiggies

Cashback voorwaarden

Je ontvangt GÉÉN jiggies voor een inboedelverzekering en/of een opstalverzekering

1. Je ontvangt Jiggies bij Pricewise voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Pricewise hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Pricewise en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Pricewise hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook