Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Printvoordeelshop.nl

Printvoordeelshop.nl is dé online specialist in het verkoop van betaalbare compatible printersupplies.

Het assortiment van printvoordeelshop is overzichtelijk en groot en bestaat uit printersupplies van topkwaliteit tegen schepre prijzen. De compatible printer supplies zijn beschikbaar voor alle gangbare merken en voor vrijwel alle printers.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Printvoordeelshop.nl. Als je vervolgens bij Printvoordeelshop.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Printvoordeelshop.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Printvoordeelshop.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Printvoordeelshop.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Printvoordeelshop.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook