Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +15.075 Jiggies

Promovendum

Sluit je verzekering af tegen de laagste premies bij Promovendum en ontvang 15.075 Jiggies.

Promovendum is de verzekeraar voor hoger opgeleiden. Bij Promovendum ontvang je uitstekende zorg en betaal je de laagste premies. Daarnaast kun je zelf gemakkelijk je zorgverzekering samenstellen en declareren.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Promovendum. Als je vervolgens bij Promovendum een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +15.075 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Promovendum voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Promovendum hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Promovendum en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Promovendum hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook