Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Protest

Trendy en functionele boardwear voor boarders op ieder niveau.

Protest is een fashion-georiënteerd sportwear bedrijf uit Nederland. Of je nu core-boarder of nieuwkomer bent, hun volledig functionele boardwear is een weerspiegeling van de laatste mode en kleuren. Zij geloven in oog voor detail: materialen, ritsen, toepassingen, borduursels, steeksels, stoffen, texturen, afwerkingen en wassingen. Dit geeft de collectie een luxueuze en exclusieve look.

De twee hoofdcollecties zijn spring/summer en fall/winter. Iedere collectie bestaat uit lijnen voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Protest . Als je vervolgens bij Protest een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Protest voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Protest hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Protest en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Protest hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook