Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +36.000 Jiggies

Pure Energie

Pure Energie is een nieuw en puur Hollands energiebedrijf.

Pure Energie is een nieuw en puur Hollands energiebedrijf. Wij zijn de groenste energieleverancier van Nederland en zijn in 2014 twee keer tot groenste energiebedrijf uitgeroepen door de Consumentenbond, Greenpeace en Natuur & Milieu. Onze groene stroom komt van onze eigen windmolens in Nederland (die we al ruim 20 jaar plaatsen en beheren onder de naam Raedthuys). Ook gebruiken we de zon om energie op te wekken, maar de focus ligt op windenergie.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Pure Energie. Als je vervolgens bij Pure Energie een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +36.000 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Pure Energie voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Pure Energie hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Pure Energie en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Pure Energie hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook