Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +18 Jiggies

Q1905.com

In de Officiële Quick Webshop is een ruim assortiment schoenen en kleding te vinden in de authentieke Quick stijl.

In de Officiële Quick Webshop is een ruim assortiment schoenen en kleding te vinden in de authentieke Quick stijl onderverdeeld in sport, sport fashion en fashion. Naast de bekende top sneakers van Quick, de Typhoon, biedt de webshop vele sneakers en casual modellen, waaronder de zomerhit, de Quick Sorano. In het kledingassortiment zijn alle soorten Quick polo's, jacks, t-shirts, truien te vinden. Quick schoenen en kleding zijn er voor Heren, Dames en Kids. Quick staat voor authentiek, stoer en betrouwbaar.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Q1905.com. Als je vervolgens bij Q1905.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +18 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Q1905.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Q1905.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Q1905.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Q1905.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook