Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +8.438 Jiggies

Raffld

Raflld is dé ervaringsloterij!

Raffld helpt je om de mooiste momenten met je vrienden te beleven door de leukste trips, ervaringen en uitjes als prijzen laten verloten. Mooie herinneringen zijn namelijk waardevoller dan geld.
De helft van de kosten van je lot gaat naar een goed doel die jij zelf kiest: een win-win situatie dus!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Raffld. Als je vervolgens bij Raffld een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +8.438 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Raffld voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Raffld hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Raffld en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Raffld hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook