Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +6.300 Jiggies

Refurbished-iphone.shop

Kwalitatieve Apple producten tegen een eerlijke, betaalbare prijs.

Bij Refurbished-iPhone.shop vinden klanten geen opgelapte schadetoestellen, maar hoge kwaliteit refurbished iPhones die vaak niet van nieuw te onderscheiden zijn, omdat alle defecte en/of beschadigde onderdelen vervangen zijn met 100% originele onderdelen. De software wordt door Refurbished-iPhone.shop hersteld en een toestel wordt grondig na gekeken op technische mankementen en indien nodig worden defecte onderdelen vervangen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Refurbished-iphone.shop. Als je vervolgens bij Refurbished-iphone.shop een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +6.300 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Refurbished-iphone.shop voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Refurbished-iphone.shop hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Refurbished-iphone.shop en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Refurbished-iphone.shop hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook