Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +675 Jiggies

Regiosexcontact.nl

RegioSexContact.nl is de ontmoetingsplaats voor singles en koppels die op zoek zijn naar erotische date en/of vriendschap.

RegioSexContact.nl is dé ontmoetingsplaats voor singles en koppels die op zoek zijn naar erotische date en/of vriendschap. Met gemiddeld 200 nieuwe deelnemers per dag is RegioSexContact.nl uitgegroeid tot één van de grootste erotische datingsites van Nederland.Op RegioSexContact.nl kunt u in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kunt u rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan uw zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kunt u het contact in uw eigen tempo opbouwen. Door de berichten via RegioSexContact.nl te versturen blijft u anoniem zolang u dit wilt: u houdt dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer u toe bent aan een eventuele afspraak in "het echte leven".Voordelen van RegioSexContact.nl: • Erotiek, voor singles en stelletjes in Nederland;• Gratis een eigen profiel en foto's plaatsen;• Gratis standaardberichten sturen naar andere deelnemers;• Gratis toegang tot alle profielen en hoofdfoto's;• Veilig daten via een eigen anonieme postbus.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Regiosexcontact.nl. Als je vervolgens bij Regiosexcontact.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +675 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Regiosexcontact.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Regiosexcontact.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Regiosexcontact.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Regiosexcontact.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook