Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Resnap.com

ReSnap.com is aanbieder van het gemakkelijkste en snelste internationale fotoboek ter wereld.

ReSnap.com heeft een intelligente fotoselectie-technologie ontwikkeld die ervoor zorgt dat ReSnap.com binnen enkele seconden automatisch voor 80% het perfecte fotoboek genereert. De overige 20% personaliseer jij zelf voor een optimaal resultaat. Met ReSnap.com maakt iedereen supersnel en zonder gedoe een schitterend fotoboek van hoge kwaliteit.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Resnap.com. Als je vervolgens bij Resnap.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Resnap.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Resnap.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Resnap.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Resnap.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook