Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +31.500 Jiggies

RichMeetBeautiful (NL)

RichMeetBeautiful is dé online ontmoetingsplaats voor volwassen, succesvolle, en welgestelde mannen die opzoek zijn naar mooie jongen vrouwen.

RichMeetBeautiful is het programma waarbij Sugarbabies en Sugardaddies samengevoegd zijn. De website richt zich op volwassen, succesvolle, en welgestelde mannen die opzoek zijn naar mooie jongen vrouwen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van RichMeetBeautiful (NL). Als je vervolgens bij RichMeetBeautiful (NL) een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +31.500 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij RichMeetBeautiful (NL) voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar RichMeetBeautiful (NL) hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van RichMeetBeautiful (NL) en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij RichMeetBeautiful (NL) hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook