Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +110 Jiggies

Runnersdate.nl

Runnersdate.nl is een nieuwe datingsite, waar het draait om hardlopers die op zoek zijn naar een hardloopmaatje of misschien wel meer.

Runnersdate.nl is een nieuwe datingsite, waar het draait om hardlopers die op zoek zijn naar een hardloopmaatje of misschien wel meer.Bij inschrijving kunnen klanten aangeven naar wie ze op zoek zijn. Is het de hardloper die zijn / haar wekelijkse rondje niet alleen wil lopen of juist de single hardloper die op zoek is naar een hardloopmaatje en op een laagdrempelige manier in contact komt met andere singles.Actie: de eerste 100 leden krijgen een life time lidmaatschap gratis en kunnen onbeperkt in contact komen met andere hardloopleden.De 900 leden daarna krijgen de eerste 3 maanden gratis en betalen daarna slechts € 4,99.De 10 redenen om je aan te sluiten bij Runnersdate.nl1) Samen lopen is gezelliger;2) Samen lopen motiveert en verbetert uw prestaties;3) Er is een mogelijkheid om gezamenlijk te trainen voor een wedstrijd;4) U blijft op de hoogte van de laatste tips/ weetjes en belangrijke wedstrijden;5) Ontmoet mede-lopers in uw buurt of stad;6) Er wordt mogelijkheid geboden om van uw individuele sport een sociaal event te maken;7) Runnersdate.nl biedt een unieke manier om op sportieve wijze in contact te komen met andere single hardlopers;8) Voor als u letterlijk uitgedaagd wilt worden op uw eerste date;9) Runnersdate.nl is meer dan de zoveelste datingsite;10) Runnersdate.nl is de site die meer biedt dan een hardloop forum of Community.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Runnersdate.nl. Als je vervolgens bij Runnersdate.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +110 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Runnersdate.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Runnersdate.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Runnersdate.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Runnersdate.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook