Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

Sacha BE

Sacha staat voor trendsettend, eigen en uitgesproken. Sacha maakt trends toegankelijk en heeft een vernieuwende kijk op fashion.

De collectie van Sacha bestaat uit de meest trendy schoenen, tassen en accessoires, voor zowel heren als dames.

“Style is a way to say who you are without having to speak.”

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Sacha BE. Als je vervolgens bij Sacha BE een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Sacha BE voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Sacha BE hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Sacha BE en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Sacha BE hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook