Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +5.625 Jiggies

Saniweb

Saniweb.nl is de online marktleider in Nederland & België binnen de sanitair branche met gegarandeerd de laagste prijs, beste advies en service. Saniweb.nl

Saniweb.nl is de online marktleider in Nederland & België binnen de sanitair branche met gegarandeerd de laagste prijs, beste advies en service.

Saniweb.nl biedt het grootste online assortiment sanitair en badkamerartikelen van Nederland en België. Wij hebben een mega groot magazijn van waaruit wij gratis vanaf EUR 50,00 aan huis uw bestelling verzorgen. Onze kracht zit in een scherpe prijs, geweldig assortiment, super veilig betalen met PIN of iDeal en de meest betrouwbare levering met eigen chauffeurs.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Saniweb. Als je vervolgens bij Saniweb een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +5.625 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Saniweb voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Saniweb hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Saniweb en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Saniweb hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook