Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Sarenza

Neem een kijkje op de website van de grootste online schoenenwinkel van Europa!

Sarenza is in 2005 opgericht in Frankrijk en is sinds een aantal jaar zeer populair geworden in Nederland. Sarenza wordt sterk beïnvloed door de laatste modetrends uit het hartje van de modestad Parijs. Sarenza verkoopt ruim 600 merken. Je kunt zowel voor sportmerken als vrijetijdsmerken terecht bij Sarenza.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Sarenza. Als je vervolgens bij Sarenza een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

Indien je een kortingscode gebruikt die niet gecommuniceerd is via Jiggy, wordt je aankoop afgekeurd en ontvang je geen Jiggies.

1. Je ontvangt Jiggies bij Sarenza voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Sarenza hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Sarenza en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Sarenza hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook