Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

Scandinavian Design Center

ScandinavianDesignCenter.nl is een van de grootste online winkels met specialisatie in Scandinavisch design en interieur.

ScandinavianDesignCenter.nl is een van de grootste online winkels met specialisatie in Scandinavisch design en interieur. Het bedrijf werd in 2003 opgericht en heeft nu duizenden klanten over de gehele wereld.

Het assortiment bestaat uit circa 9000 artikelen van ongeveer 170 Scandinavische merken, waaronder Klippan Yllefabrik, Eva Solo, Ferm Living, Design House Stockholm Stelton en Iittala. Populaire producten zijn onze stoffen, raamfolies, kunststoftapijten en verlichting.

Bij ScandinavianDesignCenter.nl vind je spannende nieuwe artikelen in combinatie met tijdloze designartikelen van wereldberoemde Scandinavische ontwerpers.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Scandinavian Design Center. Als je vervolgens bij Scandinavian Design Center een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Scandinavian Design Center voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Scandinavian Design Center hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Scandinavian Design Center en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Scandinavian Design Center hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook