Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +27.000 Jiggies

Scarlet

Scarlet.be - Digitale TV, Internet & Telefonie. Scarlet is een telecombedrijf dat telefonie, digitale televisie, internet en GSM-diensten aanbiedt.

Scarlet.be - Digitale TV, Internet & TelefonieScarlet is een telecombedrijf dat telefonie, digitale televisie, internet en GSM-diensten aanbiedt. In België profileert Scarlet zich als de low-cost speler in de telecomsector . Ze bieden dezelfde kwaliteit maar tegen een lagere prijs. Omdat Scarlet zich profileert als de goedkopere speler op de telecommarkt, bieden zij pakketten aan tegen een zeer voordelige prijs. Voor ieder wat wils. De bezoekers van de Scarlet website hebben de mogelijkheid om online hun bestelling te plaatsen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Scarlet. Als je vervolgens bij Scarlet een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +27.000 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Scarlet voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Scarlet hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Scarlet en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Scarlet hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook