Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Schaefer-shop.nl

Met meer dan 35.000 artikelen voor kantoor, werkplaats en magazijn biedt Schaefer-shop.nl in heel Europa alle benodigdheden en meubilair voor dagelijks gebruik.

Met meer dan 35.000 artikelen voor kantoor, werkplaats en magazijn biedt Schaefer-shop.nl in heel Europa praktisch alle benodigdheden en meubilair voor dagelijks professioneel gebruik. Snel en eenvoudig bestellen van betaalbare kwaliteitsartikelen: van ordner tot pallethefwagen, van bureaustoel tot magazijnkast. De aangeboden artikelen zijn uitsluitend bedoeld voor de zakelijke markt.

Waarom bestellen klanten bij Schaefer-shop.nl:

• beste kwaliteitsgarantie rekening houdend met de EU-richtlijnen voor een gezonde werkplek;
• een groot deel van het Schäfer-meubilair is voorradig en snel leverbaar;
• alle artikelen voor kantoor, werkplaats en magazijn uit één hand;
• Europees samenwerkingsverband, eigen internationale inkooporganisatie;
• gecertificeerde kwaliteit;
• deskundig advies: vakmensen (binnen- en buitendienst) bieden deskundig advies en kantoorontwerp op maat;
• comfort-garantie: productgarantie van 3 jaar, bij een groot aantal producten zelfs 5 jaar;
• eigen reparatiedienst;
• unieke prijs-/kwaliteitsverhouding;
• nakoopgarantie van 10 jaar;
• gratis Cad-service, productdemonstratie en persoonlijk advies.

Schaefer-shop.nl neemt de complete afwikkeling van inrichtingsprojecten uit handen: van ontwerp, via levering en montage tot eindcontrole.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Schaefer-shop.nl. Als je vervolgens bij Schaefer-shop.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Schaefer-shop.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Schaefer-shop.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Schaefer-shop.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Schaefer-shop.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook