Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +28 Jiggies

SchoenenTorfs.nl

SchoenenTorfs verkoop damesschoenen, herenschoenen, meisjesschoenen en jongensschoenen.

Je outfit is niet compleet zonder schoenen en een tas. SchoenenTorfs.nl verkoopt de nieuwste collecties schoenen, tassen en accessoires zodat iedereen er op en top uit kan zien. SchoenenTorfs heeft passie voor en kennis van schoenen en handtassen waardoor je schoenen en tassen van kwaliteitsvol materiaal voor lage prijzen kunt kopen. Ben je op zoek naar stijlvolle schoenen? Of toch liever bling-bling schoenen? Bij SchoenenTorfs ben je voor elke stijl aan het goede adres.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van SchoenenTorfs.nl. Als je vervolgens bij SchoenenTorfs.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +28 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij SchoenenTorfs.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar SchoenenTorfs.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van SchoenenTorfs.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij SchoenenTorfs.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook