Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +68 Jiggies

Sextoys4all.nl

Sextoys4all.nl is al sinds 2009 een van de grootste en voordeligste online aanbieders van erotische artikelen in de Benelux.

Sextoys4all.nl is al sinds 2009 een van de grootste en voordeligste online aanbieders van erotische artikelen in de Benelux en heeft als uitgangspunt “de meeste pret maak je samen in bed”. Met een aanbod van meer dan 10.000 artikelen in de webshop zijn er maar weinig mensen die niet slagen om hun favoriete lingeriesetje of spannende sextoy uit te zoeken.Het aanbod word wekelijks uitgebreid met nieuwe artikelen. Ook de allerlaatste nieuwe artikelen vindt u in het ruime aanbod. Bij Sextoys4all.nl bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een vibrator, dildo, kunstvagina, penisring, glijmiddel, BDSM artikelen, drogisterij artikelen, dames- en herenlingerie en nog veel meer op het gebied van erotiek.Sextoys4all.nl heeft een heel laag retourpercentage en een hoog conversiepercentage waardoor het voor u als affiliate bijzonder interessant is om Sextoys4all te promoten. Sextoys4all.nl wil nog verder groeien en beloond daarom hun affiliates door middel van een progressieve commissiestructuur.De voordelen van Sextoys4all:• Verzendkosten slechts € 3,95,-;• Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 65,-;• Gratis cade...

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Sextoys4all.nl. Als je vervolgens bij Sextoys4all.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +68 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Sextoys4all.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Sextoys4all.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Sextoys4all.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Sextoys4all.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook