Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +68 Jiggies

Sexxnation.nl

Met een uitgebreid assortiment op het gebied van sextoys, lingerie, BDSM en verzorging is er voor iedere klant een passend aanbod.

Met een uitgebreid assortiment op het gebied van sextoys, lingerie, BDSM en verzorging is er voor iedere klant een passend aanbod.Een ruime keuze met de beste artikelen van wereldwijde topmerken! Door het ruime aanbod, scherpe prijzen en verschillende kortingsacties is de kans groot dat bezoekers slagen bij het doen van een aankoop.Bij Sexxnation.nl hebben klanten volop keuze uit de beste erotische artikelen voor hem en haar, voorzien van een uitgebreide productbeschrijving en gedetailleerde productfoto's.Waarom kopen klanten bij Sexxnation.nl?- Bij het plaatsen van een bestelling is geen registratie vereist;- Indien de bestelling vóór 23:00 uur is gedaan dan is het pakketje de volgende dag in huis;- Sexxnation.nl biedt klanten de mogelijkheid het pakketje te volgen door middel van Track&Trace;- Bij bestellingen vanaf € 60,- euro, worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht;- Bij bestellingen tot € 60,- betaalt de klant slechts € 3,50 aan bezorgkosten.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Sexxnation.nl. Als je vervolgens bij Sexxnation.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +68 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Sexxnation.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Sexxnation.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Sexxnation.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Sexxnation.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook