Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

Shoediscount BE

Shoe Discount is een bekende naam in de mode- en schoenenwereld. De keten groeide ondertussen uit tot dé leidinggevende discountketen van België.

Bij Shoe Discount vind je een complete outfit voor het hele gezin! En dit tegen scherpe prijzen! Ze proberen een perfecte mix tussen prijs en kwaliteit aan te bieden. Ze richten zich op families (jong én oud) en bieden een zeer uitgebreid gamma aan schoenen, kleding en accessoires.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Shoediscount BE. Als je vervolgens bij Shoediscount BE een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Shoediscount BE voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Shoediscount BE hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Shoediscount BE en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Shoediscount BE hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook