Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +13.388 Jiggies

Shopies.nl

Of het nu gaat om het starten van een website, webshop of blog, kwaliteit en veiligheid staan voorop.

Als prijs dan ook nog een rol speelt dan is er maar een adres: shopies.nl

Webhosting is de core business van Shopies.nl, hierdoor krijg jij dus echt waar voor je geld. Shopies.nl biedt superveilige en goedkope webhosting voor allerlei soorten websites. Bestellen, betalen en je kan direct aan de slag. Zo simpel is het.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Shopies.nl. Als je vervolgens bij Shopies.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +13.388 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Shopies.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Shopies.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Shopies.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Shopies.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook