Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Siebel Juweliers

Al ruim 100 jaar is Siebel Juweliers er voor jou op de belangrijke en memorabele momenten van je leven.

Of het nu een cadeautje is aan jezelf of iets moois voor je dierbaren, Siebel helpt je altijd bij het maken van de beste keus voor elke gelegenheid. Geen andere juwelier heeft zo een divers en breed assortiment aan eigen merken. Merken die exclusief bij ons verkrijgbaar zijn. Bij ons vind je ook toonaangevende modemerken zoals Michael Kors, Ti Sento, Guess, Seiko en Swarovski.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Siebel Juweliers. Als je vervolgens bij Siebel Juweliers een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Siebel Juweliers voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Siebel Juweliers hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Siebel Juweliers en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Siebel Juweliers hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook