Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +41 Jiggies

Sieraadbestellen.nl

Sieraadbestellen.nl is de webshop voor de allermooiste sieraden. Voor onder andere Bedels, Armbanden, Colliers, en Ringen gaat u naar Sieraadbestellen.nl.

Sieraadbestellen.nl is dé webshop voor de allermooiste sieraden. Voor onder andere Bedels, Armbanden, Colliers, en Ringen gaat u naar Sieraadbestellen.nl . De bekende merken zijn allemaal verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld: DKNY, Pandora, Swarovski, Melano, Zinzi, Mi Moneda, Fossil en nog veel meer! Alles uit eigen voorraad en voor 17:00u besteld, de volgende dag in huis. De sieraden worden verkocht vanuit de eigen winkel die al meer dan 40 jaar bestaat! Die kennis en ervaring merkt u. Bij Sieraadbestellen.nl is men verzekerd van goede service en leuke acties.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Sieraadbestellen.nl. Als je vervolgens bij Sieraadbestellen.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +41 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Sieraadbestellen.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Sieraadbestellen.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Sieraadbestellen.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Sieraadbestellen.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook