Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +6.750 Jiggies

Simpel

De beste sim-only deals vind je bij Simpel.

Simpel is de grootste onafhankelijke sim-only aanbieder van Nederland. Simpel beschikt niet over een winkel en biedt geen mobiele telefoons aan, maar alleen abonnementen. Hierdoor kan Simpel zeer lage prijzen aanbieden aan de consument. Iedereen is welkom bij Simpel en voor iedereen heeft Simpel een passend abonnement! Een abonnement is makkelijk af te sluiten, Simpel doet namelijk geen kredietcheck en je hoeft ook geen kopie paspoort of bankafschrift op te sturen. Erg simpel dus!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Simpel. Als je vervolgens bij Simpel een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +6.750 Jiggies

Cashback voorwaarden

Voor verlengingen ontvang je GEEN Jiggies.


1. Je ontvangt Jiggies bij Simpel voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Simpel hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Simpel en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Simpel hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook