Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Skichalets.nl

Skichalets.nl is een wintersportorganisatie die vanaf 1993 actief is in het organiseren van Catered Chalet vakanties.

Skichalets.nl is een wintersportorganisatie die vanaf 1993 actief is in het organiseren van Catered Chalet vakanties, waarbij gasten individueel per kamer in een chalet kunnen boeken, maar ook als groep een chalets in z'n geheel kunnen afhuren.

Een Nederlandse chaletstaf zal de gasten in het chalet ontvangen en de gehele week verzorgen met ontbijt, een afternoon tea en een heerlijk en kwalitatief uitstekend drie gangen diner. Alle huishoudelijke taken worden uit handen genomen. Wilt u een brochure per post ontvangen, dan kan dat via 0182-634523 of info@skichalets.nl.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Skichalets.nl. Als je vervolgens bij Skichalets.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Skichalets.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Skichalets.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Skichalets.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Skichalets.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook