Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +38 Jiggies

Sneakerbaas.com

Shop met korting bij Sneakerbaas voor je nieuwe sneakers. Een ruim assortiment, exclusieve releases en bekende sneakermerken.

Al sinds 2007 is Sneakerbaas dé shop voor je nieuwe sneakers. Via Jiggy.nl shop je ook nog eens met korting. Klanten voelen zich betrokken bij de shop door een levendige community en persoonlijke service.
Kortom zoek je de vetste sneakers, beste collectie, geleverd met perfecte en persoonlijke service, dan ben je bij Sneakerbaas aan het juiste adres.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Sneakerbaas.com. Als je vervolgens bij Sneakerbaas.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +38 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Sneakerbaas.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Sneakerbaas.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Sneakerbaas.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Sneakerbaas.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook