Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +20 Jiggies

Sneakersstores.be

Sneakers kopen doe je natuurlijk via Sneakers.nl óf in één van de 46 beste Sneakers Stores in town!

Sneakers kopen doe je natuurlijk via Sneakers.nl óf in één van de 46 beste Sneakers Stores in town! De meest exclusieve sneakers vind je bij hen, van de beste merken als adidas, Nike, New Balance, Puma, Vans en Converse. Het Sneakers Team zorgt voor een toffe collectie voor dames, heren en kids met een variatie aan lage sneakers, hoge sneakers, slippers, boots en fashion.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Sneakersstores.be. Als je vervolgens bij Sneakersstores.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +20 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Sneakersstores.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Sneakersstores.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Sneakersstores.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Sneakersstores.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook