Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +68 Jiggies

Sneltoner

Zorgeloos printen met korting met sneltoner.nl

Als klanten van Sneltoner blij zijn, dan is Sneltoner ook blij. Sneltoner staat bekend om een extreem hoge klantenwaardering, het gemiddelde waarderingscijfer is maar liefst een 9.6. Dit hoge cijfer heeft Sneltoner te danken aan de kwalitatieve producten tegen de laagste prijs en daarnaast een uitstekende klantenservice afdeling.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Sneltoner . Als je vervolgens bij Sneltoner een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +68 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Sneltoner voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Sneltoner hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Sneltoner en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Sneltoner hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook