Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Sniztop

Last van pollen? Probeer dan Sniztop!

Grote voordelen SnizTop:
Geen negatieve bijwerkingen als sufheid of slapeloosheid. Hierdoor ook zeer geschikt voor kinderen.
Snelle verlichting van meerdere symptomen van allergie. Het werkt binnen 15 minuten na inname, is
100% natuurlijk, een medicijnvrij alternatief voor zelfzorggeneesmiddelen en de enige natuurlijke klinisch bewezen remedie dat histamine stopt alvorens het aanvangt.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Sniztop. Als je vervolgens bij Sniztop een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Sniztop voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Sniztop hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Sniztop en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Sniztop hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook