Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +11 Jiggies

Snowblend.be

Snowblend.com: De organisatie voor wintersportvakanties voor zowel families als jongeren!

Snowblend.com: Dé organisatie voor wintersportvakanties voor zowel families als jongeren!De wintersportvakanties van GlobEvents staan garant voor een schitterende "blend" van ski, snowboard en een hele hoop free fun voor jongeren, studenten, families en volwassenen.Met ons ga je voor een "full service pakket" van 's ochtends tot 's avonds. Inbegrepen zijn: après-ski, kinderopvang, Nederlandstalige ski- en snowboardlessen, bagageservice, omkadering voor iedereen, ...Bij ons boek je zowel wintersportvakanties voor gezinnen, als de beste wintersportevents zoals TMF Totally Snow, Snowjam, Ladies on Snow, Winterclubbing, …

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Snowblend.be. Als je vervolgens bij Snowblend.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +11 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Snowblend.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Snowblend.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Snowblend.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Snowblend.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook