Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

Soeterboek Schoenen

De mooiste schoenen en het beste advies.

Je vindt hier een inspirerende, moderne collectie voor dames en heren. Bekende merken als Lilian, Gabor, ViaVai, Peter Kaiser, Paul Green en Hassia voor de dames en voor de heren onder andere Magnanni, Floris van Bommel, Van Lier, Greve, Blundstone en Hinson.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Soeterboek Schoenen. Als je vervolgens bij Soeterboek Schoenen een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Soeterboek Schoenen voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Soeterboek Schoenen hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Soeterboek Schoenen en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Soeterboek Schoenen hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook