Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +29 Jiggies

Sola-fabriekswinkel.nl

Sola-fabriekswinkel.nl is de webshop van de succesvolle en groeiende winkelformule SolaFabriekswinkel.

Sola-fabriekswinkel.nl is de webshop van de succesvolle en groeiende winkelformule SolaFabriekswinkel. Sola Fabriekswinkel levert het meest complete aanbod van het vertrouwde merk Sola zoals besteksets, pannensets, messenblokken, koekenpannen en vele andere keukenaccessoires.

Sola-fabriekswinkel.nl biedt de consument een breed assortiment met een snelle service en de kwaliteit waar Sola al sinds 1868 bekend om staat. Sola-fabriekswinkel.nl levert de meest gewilde besteksets, pannensets en andere keukenaccessoires rechtstreeks uit de fabriek.

Waarom kopen bij Sola-fabriekswinkel.nl?
• Snelle levering rechtstreeks uit fabriek
• Elke maand nieuwe aanbiedingen
• Altijd verzekerd van juiste productinformatie, kwaliteit en service
• Zeer divers aanbod in besteksets en pannensets
• Alle producten komen met levenslange garantie
• Snelle levering en direct uit voorraad
• Eenvoudig retourbeleid en 14 dagen bedenktijd

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Sola-fabriekswinkel.nl. Als je vervolgens bij Sola-fabriekswinkel.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +29 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Sola-fabriekswinkel.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Sola-fabriekswinkel.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Sola-fabriekswinkel.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Sola-fabriekswinkel.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook