Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +16 Jiggies

Soundmaster-shop.nl

Soundmaster-shop.nl is officieel dealer van het merk Soundmaster. Met o.a. een schitterende lijn aan retro hifi, platenspelers en DAB+ radio.

Soundmaster-shop.nl is officieel dealer van het merk Soundmaster. Met o.a. een schitterende lijn aan retro hifi, platenspelers en DAB+ radio’s is Soundmaster een sterk opkomend merk in de audiowereld. Soundmaster-shop.nl levert direct uit voorraad, altijd tegen een scherpe internetprijs en natuurlijk binnen 1 dag bij de klant bezorgd. Daarbij komt dat klanten van Soundmaster-shop profiteren van Soundmaster Service© : altijd 2 jaar garantie + ondersteuning en advies bij installatie en onderhoud.Met een bovengemiddelde conversie, serieuze aankoopwaardes en kundige klantenservice is Soundmaster-shop.nl een interessante partij voor affiliates. Ook de hoge marges en het strak vormgegeven promotiemateriaal dragen bij aan de prestaties van uw campagne. Vragen? Stel ze gerust, Soundmaster-shop.nl benaderd vragen en opmerkingen pro-actief en beantwoord altijd binnen 1 dag.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Soundmaster-shop.nl. Als je vervolgens bij Soundmaster-shop.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +16 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Soundmaster-shop.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Soundmaster-shop.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Soundmaster-shop.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Soundmaster-shop.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook