Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

SoundsandVisions

Satelliet-tv en digitale radio zijn in Nederland niet meer weg te denken. Bij "Sounds and Visions" vindt u alles op het gebied van radio- en tv.

Satelliet-tv en digitale radio zijn in Nederland niet meer weg te denken. Bij "Sounds and Visions" vindt u alles op het gebied van radio- en tv. Wij zijn gespecialiseerd in satellietschotels, satelliet-ontvangers, digitale radio en alles wat hiermee te maken heeft.

Tevens leveren we diverse abonnementen voor binnen- en buitenlandse TV-zenders. Met IP-TV kunt u de hele wereld in huis halen en dankzij internetradio is vrijwel elk land ter wereld te ontvangen. Ook op dat gebied leveren we apparatuur.
Voor de recreatieve markt leveren we volautomatische schotels maar ook handige sets voor op de camping.
Door onze jarenlange ervaring weten we wat er actueel is en welke produkten interessant zijn.

Hebt u een vraag of komt u er niet uit als u een toestel of schotel moet installeren? Geen probleem. Wij helpen u ook als u de apparatuur ergens anders heeft gekocht. Daar doen we niet moeilijk over en dat is ons sterke servicepunt.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van SoundsandVisions. Als je vervolgens bij SoundsandVisions een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij SoundsandVisions voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar SoundsandVisions hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van SoundsandVisions en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij SoundsandVisions hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook