Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Speelgoedindeton.nl

Het mooiste houten speelgoed uit uw eigen peuter- en kleutertijd was, of is misschien wel, speelgoed waar u jarenlang mee speelde.

Het mooiste houten speelgoed uit uw eigen peuter- en kleutertijd was, of is misschien wel, speelgoed waar u jarenlang mee speelde.
Géén eendagsvlinders. Niet per se houten speelgoed, maar wel materiaal van goede kwaliteit: origineel, creatief en duurzaam . Dat is precies de reden waarom 'Speelgoed in de ton' in relatief korte tijd uitgegroeid is tot één van de betere online speelgoedwinkels, gespecialiseerd in houten- en ander kwaliteitspeelgoed.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Speelgoedindeton.nl. Als je vervolgens bij Speelgoedindeton.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Speelgoedindeton.nl kortingscodes:

Gebruik onderstaande Speelgoedindeton.nl kortingscodes en ontvang bovenop de korting ook nog cashbackkorting. Dubbel voordeel dus! Kopieer de code en plak deze in het daarvoor bestemmende vak bij het afrekenen. :

5 % korting op uw Kinderwerkbank + cashback

Geldig t/m 17-12-2031

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Speelgoedindeton.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Speelgoedindeton.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Speelgoedindeton.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Speelgoedindeton.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook