Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +16 Jiggies

Sport44.com

Sport44.com biedt een hoogwaardig assortiment sportartikelen tegen zeer scherpe prijzen.

Sport44.com biedt een hoogwaardig assortiment sportartikelen tegen zeer scherpe prijzen. Sport44.com is vanaf 2004 actief en is dan ook een vertrouwde naam in de sportwereld. De focus ligt vooral op duursport; sportvoeding, fietskleding, fietsaccessoires, hardloopkleding, inline skates. Daarnaast hebben zij ook een beperkt wintersportassortiment.

Bijzonder trots is Sport44.com op het assortiment A-merken, zoals: Thule, Giro, Bell, Shimano, Flow, Powerbar, Multipower, Craft, Castelli, Pearl Izumi, Sidi, Bic sport etc.

Voordelen van Sport44.com:
• Hoogwaardig assortiment (A-merken)
• Afhalen, bekijken, passen op locatie mogelijk (conversie verhogend!)
• Verzenden vanaf € 99,- gratis
• Uitstekende klantenservice
• Diverse veilige betaalmethodes
• Webshop keurmerk

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Sport44.com. Als je vervolgens bij Sport44.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +16 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Sport44.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Sport44.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Sport44.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Sport44.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook